بازدید مدیر کل حوزه ریاست سازمان سما از دبستان پسرانه سما اهواز

۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۲۲:۰۷ کد : ۱۴۵۷ اخبار و رویدادها

دکتر مهرداد افشون، مدیر کل محترم حوزه ریاست سازمان سما از دبستان پسرانه سما اهواز بازدید کرد.

در این بازدید، دکتر افشون ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان، از زحمات و کادر دبستان پسرانه اهواز تشکر کرد و اظهار داشت: "دبستان پسرانه سما در سال اول با آماری قریب به ۹۰ نفر و با حضور ریاست محترم وقت سازمان سما و استاندار محترم وقت راه اندازی گردید و با توجه به موقعیت مکانی خوب دبستان، این آمار هر ساله افزایش یافت."

افشون یادآور شد: "با توجه به رقابتی بودن مدارس لازم است تبلیغات مناسب در فضای مجازی جهت جذب حداکثری دانش آموز صورت پذیرد به گونه ای که حتی یک صندلی خالی در مدارس سما وجود نداشته باشد."

در ادامه، مدیر کل محترم حوزه ریاست سازمان سما طی بازدید از محیط دبستان و فضای کلاس ها، رعایت پروتکل های بهداشتی و زیباسازی محیط مدرسه را مورد تاکید قرار داد.