برگزاری مراسم بزرگداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در سما اهواز

۲۱ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۵:۱۵ کد : ۱۴۵۳ اخبار و رویدادها معاونت فرهنگی، دانشجویی

در آستانه بیست و دو بهمن ماه، مراسم بزرگداشت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی با حضور اعضای هیأت رئیسه آموزشکده، مدیران مدارس سما، سید جاسم موسوی قاری برجسته بین المللی و  جمعی از کارکنان، دانشجویان و دانش آموزان برگزار شد.

در این مراسم پس از قرائت دعای پرفیض زیارت عاشورا، حجت الاسلام گلستانی کارشناس قرآن و عترت سما اهواز ضمن خوش آمدگویی به تمام حضار گفت: «یومالله ۲۲ بهمن یکی از روزهای باشکوه و به یاد ماندنی در تاریخ ملت بزرگ و مسلمان ایران است. در طول چهل و دو سال گذشته دشمنان همواره در صدد ناکارآمد جلوه دادن نظام جمهوری اسلامی ایران و ناامید کردن مردم بودند، لذا تبیین دستاوردهای نظام یکی از اولویتهای ما در اجرای برنامه های دهه فجر می باشد».

مراسم با  ذکر صلوات و اهدای لوح تقدیر و جوایز نفیس به دانش آموزان برتر مسابقات قرآنی مدارس سما اهواز در سطح استان خوزستان به پایان رسید.