آئین غبارروبی و عطر افشانی مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز در دهه مبارک فجر

۲۱ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۴:۲۷ کد : ۱۴۵۲ اخبار و رویدادها

در آستانه 22 بهمن ماه، آئین غبار روبی و عطر افشانی مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز با حضور حجت الاسلام و المسلمین نیایش مهر، معاون رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان خوزستان ، ریاست آموزشکده سما اهواز و جمعی از کارکنان برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین نیایش مهر ضمن ارج نهادن به مقام شامخ شهیدان خصوصاً شهدای انقلاب و جنگ تحمیلی، طی سخنانی ایام الله دهه مبارک فجر و 22 بهمن را تبریک گفته و به ذکر بیاناتی از بنیانگذار کبیر انقلاب و نیز مقام عظمای ولایت در خصوص این روزهای بزرگ پرداختند. مراسم با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد و نثار فاتحه بر مزار شهدای گمنام به پایان رسید.