فرصت مجدد ثبت نام در آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد اهواز

۱۹ آبان ۱۳۹۹ | ۰۸:۱۴ کد : ۱۴۴۱ اطلاعیه ها اخبار و رویدادها
فرصت مجدد ثبت نام در آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد اهواز به صورت حضوری فراهم شد.

فرصت مجدد ثبت نام برای جاماندگان ثبت نام بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کاردانی در آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد اهواز به صورت حضوری فراهم شد.

با توجه به اتمام ثبت نام اینترنتی دانشگاه آزاد اسلامی امکان ثبت نام برای جاماندگان از ثبت نام بدون آزمون آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد اهواز فقط به صورت حضوری و زمان محدود امکان پذیر شد.

متقاضیان محترم لازم است به صورت حضوری به آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد اهواز مراجعه نموده تا روند ثبت نام خود را طی نمایند، همچنین جهت کسب اطلاعات تکمیلی می توانند به سایت دانشگاه به آدرس http://samaahvaz.ac.ir/  مراجعه نموده و یا با شماره های 06133722346 و 09059160581 تماس حاصل فرمایند.

روابط عمومی سما واحد اهواز