جزئیات بازگشت به تحصیل پذیرفته‌شدگان و دانشجویان بازمانده از تحصیل اعلام شد

۰۳ آبان ۱۳۹۹ | ۱۱:۵۳ کد : ۱۴۳۸ اطلاعیه ها اخبار و رویدادها
جزئیات بازگشت به تحصیل پذیرفته‌شدگان و دانشجویان بازمانده از تحصیل اعلام شد

دستورالعمل بازگشت به تحصیل پذیرفته شدگان و دانشجویان باز مانده از تحصیل رشته های غیرپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر و دکتر جواد علمائی معاون علوم، مهندسی و کشاورزی، دستورالعمل بازگشت به تحصیل پذیرفته شدگان و دانشجویان باز مانده از تحصیل رشته های غیرپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی را به رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استانها ابلاغ کردند.

براساس این دستورالعمل، ادامه تحصیل پذیرفته شدگان و دانشجویان رشته‌های غیرپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی که به دلایل مختلف از ادامه تحصیل باز مانده اند از جمله ترک تحصیل کرده، عدم مراجعه داشته و یا در صورت قبولی ثبت نام نکرده و یا انصراف داده اند (به جز دانشجویانی که به دلیل وضعیت نامطلوب تحصیلی اخراج آموزشی شده اند) در صورت مراجعه از تاریخ 1399/7/1 تا 1400/6/31، ثبت مرخصی بدون احتساب در سنوات در نیمسال یا نیمسال های عدم مراجعه بلامانع است.

این دستورالعمل مشمول دانشجویان تحصیلات تکمیلی که فقط پایان نامه و رساله آنها باقی مانده، نمی شود، لذا برای این دانشجویان برابر ضوابط و مقررات آموزشی و با رعایت قوانین نظام وظیفه (درخصوص آقایان) تصمیم گیری به عمل می آید.

براساس این دستورالعمل، افرادی که رشته گرایش آنها در واحد دانشگاهی دایر نبوده و در شرایط کنونی واحد و مرکز پذیرش دانشجو ندارند، مشمول این دستورالعمل نمی شوند.