برگزاری اولین جلسه شورای معاونان سما استان خوزستان در سال ۹۹

۲۵ فروردین ۱۳۹۹ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۳۸۷ اخبار و رویدادها اخبار تصویری
برگزاری اولین جلسه شورای معاونان سما استان خوزستان در سال ۹۹

اولین جلسه شورای معاونان سما استان خوزستان در سال 99 در دبیرخانه شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان برگزار شد. در این جلسه مهرداد افشون دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان ضمن تبریک سال نو و اعیاد گذشته و شعبانیه، به تاکید فراوان دین اسلام بر دعا کردن برای شفای بیماران و سخنی از امام رضا (ع) اشاره کرد که می فرمایند: "هر گاه برای شما پیشامد سختی روی داد، به وسیله ما اهل بیت از خدا یاری بجویید."

افشون در ادامه بخشی از سخنان رهبر معظم انقلاب در آغاز سال 99 را عنوان کرد که فرمودند: "آزمون های سال ۹۸، آزمون های دشواری بود امّا غلبه‌ی بر دشواری‌ها و عبور از دشواری‌ها با روحیه، این خود موجب قدرتمند شدن یک ملّت است. یک ملّت با راحت ‌طلبی و رفاه‌جوییِ محض نخواهد توانست به جایی برسد؛ مواجهه‌ی با مشکلات و حفظ روحیه‌ی خود در مقابله‌ی با مشکلات و غلبه‌ی بر مشکلات که ان‌شاء‌الله این غلبه را ملّت ایران کرده است و بعد از این هم خواهد کرد است که به ملّتها اقتدار و اعتبار میدهد."

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان با تاکید برحمایت از کالای ایرانی گفت: "رهبر معظم  انقلاب اسلامی نام سال 98 را «رونق تولید» و نام سال 99 را  «جهش تولید» انتخاب نمودند و این بدان مفهوم است که کسانی که دست‌اندرکار هستند می بایست به گونه ای عمل کنند که ان‌شاء‌الله تولید جهش پیدا کرده و یک تغییر محسوس در زندگی مردم به وجود بیاورد. لذا ما هم باید به سهم خودمان برای تحقق بیانات و دغدغه های رهبر تلاش نماییم. در این راستا همان طور که شاهد بودیم آموزشکده ی سما دزفول توانست با آماده سازی زیر ساخت های مناسب جهت تهیه ی ماسک، سهمی در کمک رسانی به مردم کشورمان در شرایط کنونی داشته باشد."

مهرداد افشون در ادامه گفت: "همان طور که می دانیم بیکاری و تورم دربردارنده ی هزینه ی دیگری نیز هست و آن افزایش جرایمی همچون قاچاق است که به دنبال خود آثار زیان باری را برای جامعه در پی خواهد داشت، پس باید دولت و سران قوه ها بتوانند با ارائه ی برنامه هایی همچون پرداخت تسهیلات بانکی، مولد فعالیت های خود اشتغالی شوند."

وی در ادامه به این سخن سردار «حاج قاسم سلیمانی» اشاره کرد که فرموده بود: "من با تجربه این را می‌گویم که میزان فرصتی که در بحران‌ها وجود دارد در خود فرصت‌ها نیست. اما شرط آن این است که نترسید و نترسیم و نترسانیم."

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان گفت: "در این سالها با بحران‌های زیادی از قبیل تحریم، محاصره اقتصادی، سیل و زلزله مواجه بوده ایم و امروز نیز این بحران‌ کرونا است که همان طور که دکتر طهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد با توجه به سیر وضعیت این اپیدمی در جهان، برای مجموعه دانشگاه و سازمان سما نیاز به دور اندیشی در برنامه ریزی های سال جدید است و در شرایط ایجاد شده باید بتوانیم برنامه های تربیتی خود را عملیاتی کنیم و با تولید محتوای فاخر تربیتی، خلاء های فرهنگی را پرکنیم. ما می توانیم با استفاده از فضای مجازی، آموزش را همراه با تربیت به صورت شبانه روز داشته باشیم و این تهدید پیش رو را به فرصت تبدیل نماییم."

سپس افشون با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری که این بیماری را یک آزمون برای تمام ملت ها و دولت ها می دانند گفت: "ما تا اینجا سربلند بوده ایم و در این زمینه شهدایی نیز تقدیم شد که شهدای سلامت نامیده شدند و با توجه به در پیش رو بودن ماه مبارک رمضان و استمرار این بیماری لازم است به توصیه های رهبر انقلاب توجه کنیم و این خشوع و خضوع ها و دعاها و ذکرها را در خانه هایمان ادامه دهیم و غفلت نکنیم."

در ادامه ی این جلسه موارد مهم جلسه شورای روسا و معاونان استان خوزستان عنوان شد و مواردی از قبیل تجزیه و تحلیل آموزش مجازی از طریق جداول و نمودارها، میزان شرکت دانشجویان در کلاس های آنلاین و میزان رضایت مندی آنان و ... ارائه گردید.

در انتهای جلسه، دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان خواستار برگزاری منظم کلاس های مجازی با شرکت حداکثری اساتید و دانشجویان و نظارت جدی معاونین محترم سما هر واحد، و همچنین معاونین، مدیران آموزش و مدیران گروه در هر آموزشکده شد.