برگزاری جلسه شورای معاونان آموزش های عمومی و مهارتی (سما) استان خوزستان

۱۶ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۳۴۸ اخبار و رویدادها اخبار تصویری
جلسه شورای معاونان آموزش های عمومی و مهارتی (سما) استان خوزستان به میزبانی سما شوشتر برگزار شد.
برگزاری جلسه شورای معاونان آموزش های عمومی و مهارتی (سما) استان خوزستان

در این جلسه محمدحسین پورمحمدی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر ضمن تقدیر از مهرداد افشون، دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان جهت حمایت های بسیار از واحدهای سما استان گفت: «وجود مدارس سما در استان بسیار حائز اهمیت بوده و فرصت خوبی برای معرفی دانشگاه آزاد اسلامی است.»

وی در ادامه عنوان کرد: «توسعه مدارس سما برای جامعه ی دانشگاه آزاد اسلامی که متولی مبحث آموزش است از جمله کارهای اساسی است. بدین منظور در مجموعه سما شوشتر فضاهای مناسب جهت اختصاص به مدارس سما شناسایی شده و استفاده از فضاهای موجود در واحد دانشگاهی نیز در دستور کار قرار دارد.»

پورمحمدی با اشاره به اینکه در نظر گرفتن فضای فرهنگی در مدارس سما یکی از مباحث مهم است گفت: «ما اکنون در شرایطی هستیم که می توانیم با پرورش دانش آموزان خدمت ارزنده ای به کشور اسلامی ایران داشته باشیم.»

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان نیز در این باره گفت: «با توجه به اهمیت و اولویت مسائل فرهنگی، یکی از مواردی که لازم است مد نظر قرار گیرد ستاد اقامه نماز است. شوراهای فرهنگی، مبحث حجاب و عفاف و توجه به بحث پوشش در فضاهای دانشگاه و مدارس، پیاده سازی بیانیه گام دوم انقلاب و همچنین استفاده از طلاب جوان در مدارس نیز از دیگر موارد مهم در این زمینه است.»

افشون با تاکید بر اینکه یک مجموعه زمانی موفق خواهد شد که در آن همدلی و همزبانی وجود داشته باشد خاطرنشان کرد: «محوریت اصلی این جلسه، بودجه مدارس و آموزشکده های سراسر استان است که در جلسه هفته گذشته با حضور دکتر طهرانچی مورد ارزیابی دقیق قرار گرفته است چراکه در شرایط کنونی، بودجه ریزی یک کار کاملاً علمی و تخصصی است و باید به صورت گروهی و تیمی انجام گیرد.»

وی در ادامه افزود: «بحث توسعه مدارس یکی دیگر از مباحث مهم است که باید تلاش بیشتری در این خصوص انجام گیرد. بدین منظور در حال حاضر در شهرهای اهواز، ماهشهر، شوشتر و دزفول درصدد راه اندازی مدارس ویژه هستیم.»

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان با ذکر این نکته که حضور دکتر پورمحمدی همواره منشأ خیر و برکت در مجموعه سما شوشتر بوده است، پیشرفت مجموعه ی سما را در گرو همکاری روسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی دانست.

شایان ذکر است در این جلسه در خصوص مواردی از جمله بررسی گسترش مدارس در مناطق مرزی با دانش آموزان غیرایرانی، اقدام برای تعیین تکلیف املاک موردنظر در سال آینده، اقدام برای تجهیز مدارس به وسایل هوشمند سازی، ثبت آمار و اطلاعات با رعایت دقت و زمانبندی در سامانه های مربوطه، تلاش برای پویا نمودن مدارس و بروز رسانی مجوزهای نوسازی مدارس و بکارگیری اصول ایمنی در مدارس و آموزشکده ها نیز بحث و تبادل نظر صورت گرفت.